Hola, Espana!

Me oleme peaaegu kohal. Üleeile õhtuks jõudsime Hispaaniasse Cambrils'i nimelisse linna. Veetemperatuur on google järgi 22,3 kraadi ja enamik meist pani kohe merre.

Hotell asus täiesti mererannas ja oli suht välja müüdud. Täna öösel saime ka linnamelu tunda ja ilmselgelt elada sellises kohas ei kannata. Täpselt 3:20 saabus meie akende alla prügiauto, mille juht oli nähtavasti kuumavereline lõunamaalane, sest sellist möllu, mida tema korraldas ei ole võimalik kirjeldada. Kuna konditsioneeri ei olnud ja tuba oli mega palav, siis ei saanud ka akent kinni panna ja kohe peale prügiauto showd, algas meil toas sääsejaht. Oli neid nüüd kolm või neli, mis maha sai löödud, ei mäletagi, igaljuhul üks oli ennast ka täis tõmmanud ja nagu hommikul selgus, olin ohvriks valitud mina. Peale sääserünnakut saabus uus prügiauto, selle juht võttis küll rahulikumalt ja veidi vaiksemalt. 
Eilne sõit kulges lõputult looklevate apelsini-, sidruni- ja mandariniistanduste kõrval. Siis jälle oliiviistanused.
Vahepeal üks traditsiooniline vaade ka. Ja jälle istandused.
Kallis õde saatis armsast kodulinnast Tartust sellise toreda pildi, tehtud 17. oktoobril kell 14.
Meie sel ajal olime Lo Pagan rannas, mis on tuntud looduslike mudavannide poolest. Inimesed said merest anumatega musta muda ammudata ja ennast üleni mustaks mökerdada. Väga lähedalt ei julgenud neist pilti teha.
Samas mudamaardlas toimetas ka terve hulk flamingosid. Kahjuks oli ainult üks roosa ja see jäi pildistamisulatusest välja. Ülejäänud olid valge-mustakirjud ja inimeste kohalolek ei häirinud neid sugugi.
                                                           Homme jõuame Nerjasse!










Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

August 2023 Eestimaal

Juuli 2023

La Palma, jaanuar 2024