Kes mineviku ei mäleta

Ja saigi valmis. Lõpp läks jälle eriti ludinal. Pm teisipäeval sai hakata pilte tegema. Selline ta oli ja selline ta sai.
Detsember 2017. See vaade otsustas asja.
Märts 2018
Kalveri vaadet segasid kõrgeks kasvanud põõsad. Nii ta korraldas kohalike aednikega hekipügamise.
2017
2018 
Selline rohelin toon on küll viimane minu maitsekaardil, aga mis teha, sellised on nad siin kõik.
Ukse nupp on ka tagasi pandud ja esiku seinad on ikka valgeks värvitud. Pole pilti teinud.
Köögileti otsustasime maha võtta. Tundus lihtne töö olevat. Sellest hullumajast jäi põrandasse paras kraav. Kohalik marmorimees ütles, et nii pisikese töö teeb Kalver ise ära. Tegigi.

2018
2017
Midagi on ikka algset ka säilinud. Selle ilusa sinise kleepeka külmikult võtsime maha. Ütlen igaks juhuks - karjub seal pildi peal nii hirmsasti.

Puuduvad 2 pukktooli, millega saime veidi piki pükse. Pidime toolid kätte saama nädal tagasi. Eile öeldi poest, et 15 päeva läheb kindlasti veel. Ostsime siis sunniviisiliselt Ikeast ajutised. Ikeas on selline tore võimalus, et kui sulle kaup ei meeldi või ei sobi, siis nad võtavad aasta jooksul asja tagasi, isegi, kui see on pakendist välja võetud. Pidasimegi plaani, et kasutame Ikea omasid, kuni õiged, ikka fancy'd, kohal on. Täna mulle tundub, et peame mõlemad alles jätma, kuna enamik broneeringuid on praegu peredele. Ikea omad on nn klapptoolid, saame kappi panna, kui vaja ei ole.

Magamistoast ei olegi varem vist pilte jaganud. Selline ta siis oli, kui käisime esimest korda vaatamas. Voodi otsad ja öökapikese vedasin koju, värvisin valgeks ja panin Manni tuppa. Madratsid andsime naabritele. Neil oli vaja.
2017
Ja selline ta sai. Sinised toonid on tegelikult heledamad, aga telefon ei lasknud rohkem heledamaks kruttida. Lakke sai tiivikuga lamp, see oli kohalike tungiv soovitus. Töötab puldiga, saab otse voodist tööle panna, kui vaja ja töötab ka päris vaikselt, ilmselt laseb ikka magada.
2018
Mingi huvitav komme on siinmail kuivanud heinavihte seinale riputada. Olid siin ja olen näinud ka mitmetel teiste apartmentide piltidel. 
2017
Ostsin puukoolist uue draakonipuu, aga tundus kuidagi niru seal. Tõin oma koduse puu siis ohvriks ja pildil olev rändas tualetti kaunistama. Pean nüüd koju uue tooma.
2018
Vannituba detsembris.
Esialgne plaan oli duššikardina asemel panna klaas ja sellega piirduda. Pildi peal ei tundugi väga halb. Aga oli - minu jaoks.
Siit alustasime oma renoveerimistööga jaanuaris. Ajasime asja vahepeal ikka päris hulluks. Siit on näha ka kohalik ehituskunst.
Ohh... Ma olen rahul.
Täna korjasime mere äärest imelisi valgeid kive. Need laon veel lillepotti, mulla peale.
Selline on meie auto veel tänagi :(
Mõned välisvaated ka.
Meie apartment on ülemine paremal pool. Pildi paremas nurgas, kohe objektiivi taga on värav, kust pääseb otse randa.
Basseine on kaks, beebidele on eraldi, eriti madala veega. Basseini ala on piiratud aedikuga, et pisipõnnid juhuslikult sisse ei sulpsaks.
Sisehoov. 
Puujuurikad, mis kuu tagasi julmalt tagasi lõigati, hakkavad juba uusi võsusid ajama. 
Ja veel, siit nurgast...
... ja sealt nurgast.
Mulle meeldib.
Täna on meil esimesed kliendid!









Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

August 2023 Eestimaal

Juuli 2023

La Palma, jaanuar 2024