Oleme rajal

Meil läheb hästi - plaanipäraselt ja pisut veel paremini.
Oleme nüüd oma apartmendiga turul. Oleme saanud ka esimesed kliendikogemused ja kerge aimduse, kuidas selline äri käib. Eks ma olen nüüd müügiosakond, vastuvõtt ja toateenindus ühes isikus. Minu oma hotellike, mmm...
Jälle üks unistus on täitunud ja pean tunnistama - hoog on sees. Päris kindlasti ei jää see viimaseks. See, mis me tegime, tundus nii hirmutav ja hullumeelne ja ometigi oli nii lihtne. Tahtmatult hakkad mõtisklema, et maailm on ju nii suur ja lai... ja põnev.
Vihmaperiood on möödas ja oleme saanud tunda esimesi tõeliselt mõnusaid suvepäevi. Päike tõusis jaanuaris merest, nüüd juba mäe tagant. Mulle meeldib õue astudes tunda - soe. Ja sellise sooja ilmaga asusin ka uue projekti kallale: Nässu hakkab väljas hädal käima. Projekt sai ellu viidud üheainsa päevaga. Jällegi oli lihtsalt otsustamise küsimus. Ma otsustasin, et nüüd aitab. Ma ei soovi enam ühtegi pissi ega pabulat voodite alt leida. Mõeldud, tehtud. Koeral ka kergem, kui asi üheselt selge on. Asja kurvem pool on see, et vähemalt esialgu pean loobuma oma mõnusatest hommikumantlis hommikutest. Nii kui Nässu magamistoa ukse taga piiksuma hakkab, hüppan püsti, dressid selga ja ummisjalu uksest välja. Hoiame Nässul isegi traksid statsionaarselt seljas, et pusimisega kogemata püksi ei tuleks. Ühel hommikul hakkasin enne välja minekut endal veel juukseid kammima, kui juba Nässukene ei suutnud kannatada. Sain veel tegevuse kinni ehmatada ja ikkagi õues enamikust lahti saada.
Selline ta nüüd on. Ei mahu enam eriti oma pessa äragi.
Ja selline rotike oli jõulude ajal.
Nüüd siis käime õues iga jumala kahe-kolme tunni tagant. Eks ajapikku peaks see pidamine pikemaks minema, aga kui ilm on nii mõnus, siis on lausa lust see väike tiir teha. 
Nässule meeldib hirmsasti murul käia. Nii palju kui neid murulappe siin on. Asja miinus on, et murul kasvavad esmapilgul kollast ristikut meenutavad taimed, mille õied kuivades väikesteks ohakateks muutuvad ja mõnusasti Nässu karvadesse kogunevad. 
Selline saak oli ühe jalutuskäigu järgselt.
Margaretiga oleme jälle sukeldunud õpingutesse. Siin ta punnitab parasjagu matemaatikat.
Eelmine nädal käis ta külas oma tantsutrenni sõbtannal Tia'l. Lausa ööbima jäädi. Nende kodu on meist nii 10 km kaugusel. Tia on Inglismaalt ja Nerjas juba kaks aastat koolis käinud. Väidetavalt ei osanud ta kooli minnes sõnagi hispaania keelt.
Tia vanemad peavad kõrval linnakeses Torrox Costal tai restorani. Käisime seal siis järgmisel päeval, kui Mannile järgi läksime, lõunal. Ema on tailanna ja kokkab oma restoranis ise.
วิภา Thai-pas
Kalver läks Eestisse. Jättis meile ikka natuke raha ka.
Nüüd saadab meile meeleolupilte.

Aga järgmisel nädalal on Padjaklubi kokkutulek Hispaanias!!!


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

August 2023 Eestimaal

Juuli 2023

La Palma, jaanuar 2024