Tulge Hispaaniasse sooja

Lisan siia 12. detsembrist kuni 10. jaanuarini 2021 kehtivad reisimise tingimused juhuks, kui keegi tahab ikkagi korraks sooja kätte tulla ja ülearu koroona pärast ei paanitse.
Hispaania ootab praegu lahkesti kõiki turiste. Riiki sisenemiseks peab teil olema kaasas vähem kui 72h tagasi tehtud negatiivne inglise keelne koroonatest, mille saab välja printida testi.me lehel. Lisaks peab olema telefoni laetud SpTH app, mis tuleb täita, et saada endale mingisugune QR kood. Need kaks olemas, saate reisida ükskõik kuhu Hispaania provintsi. Mingit karantiini ei ole. Ainult kehtib provintside vaheline liikumispiirang kuni 17. detsembrini ja peale seda pole enam mingeid piiranguid. Meie elame Malaga provintsis ja minu jaoks on see küll piisavalt suur, et olla rannas, käia matkamas või külastada väiksemaid külakesi piirkonnas. Shopahoolikutele on poed avatud kella 21ni, peale 18. detsembrit lausa kuni 22:30ni. Restoranid on avatud päeval kuni kella 18ni ja õhtul 20st kuni 22.30ni. 
Tenerifel on piirangud veelgi leebemad.
Öine liikumispiirang 23:00 - 06:00. Kodustel koosviibimistel maksimaalselt 10 inimest.
Eestisse tagasi tulles on teil võimalus teha tasuta koroonatest, mille järgselt võite minna kohe tagasi tööle, kui ei puutu liiga lähedalt kokku teiste inimestega. Testi kartma küll ei pea. Lennujaamas on tegemist tõeliste omaala spetsialistidega. Veidike kõdi ja aevastama ajav tunne ainult. Nädalapärast on jällegi tasuta teine test ja siis olete juba vaba oma normaalset vaba inimese elu, küll mitte nii normaalses maailmas, edasi elama. 
Uskuge mind, see on seda väärt! 



Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

August 2023 Eestimaal

Juuli 2023

La Palma, jaanuar 2024